Τα αποστάγματα λουλουδιών FES Quintessentials είναι δυναμοποιημένα εκχυλίσματα που προέρχονται από λουλούδια που καλλιεργούνται στους Βιοδυναμικούς κήπους Terra Flora ή σε παρθένους βιότοπους αγριολούλουδων. Δημιουργημένα στο “Nature’s laboratory” μέσα από την ενορχήστρωση των τεσσάρων στοιχείων της φύσης δηλαδή της Γης, του Νερού, του Αέρα
και της Φωτιάς, τα αποστάγματα FES συνδυάζουν το πέμπτο βασικό στοιχείο που χρησιμεύει στην θεραπεία και ενδυνάμωση της ανθρώπινης ψυχής.

Τα FES Quintessentials αναπτύχθηκαν δίνοντας προστιθέμενη αξία στα ιάματα που προσδιορίστηκαν από τον Dr Edward Bach τη δεκαετία του 1930. Τα αποστάγματα λουλουδιών Quintessentials περιλαμβάνουν θεραπείες για τρέχοντα ζητήματα όπως οι διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, η πνευματική ανάπτυξη, ανησυχίες για την καριέρα, υπερβολική ευαισθησία, δημιουργικότητα, σεξουαλικότητα και πολλά άλλα.

Επιβεβαιωμένες περιπτωσιολογικές μελέτες και αναφορές τις τελευταίες τρεις δεκαετίες από επαγγελματίες υγείας από όλο τον κόσμο, τα FES Quintessentials έχουν αναπτύξει μια σταθερή επαγγελματική φήμη για την αποτελεσματικότητά τους. Οι θεραπείες καταλαμβάνουν μοναδική θέση στο φάσμα της υγειονομικής περίθαλψης για την ευεξία νου και του σώματος, αντιμετωπίζοντας πτυχές τις συναισθηματικής και ψυχικής υγείας.

Pharmakopolis

newsletter-env

Μάθε πρώτος για τις προσφορές & τα νέα μας!

Κάνε τώρα εγγραφή στο newsletter και εξασφάλισε μοναδικές παροχές και εκπτώσεις!

Μην χάνεις χρόνο!

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους χρήσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.