Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

 1. Πληρωμή με την Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών (online payments)

Οι πληρωμές γίνονται μέσω του e-Banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με άμεση χρέωση του λογαριασμού που θα επιλέξετε. Με αυτό το τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε σε ένα εύκολο και ασφαλές περιβάλλον (e-Banking) της τράπεζας που επιθυμείτε για να ολοκληρώσετε τη πληρωμή.

 2. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής,αφού σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier, εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας.

 3. Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Στον διαδικτυακό μας τόπο “www.pharmakopolis.gr” υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται στο τραπεζικό ιστοχώρο (website) της ALPHA BANK, έτσι ώστε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του προαναφερόμενου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Η Εταιρεία μας δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας σας.

Άτοκες δόσεις: έως 3

4. Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας απευθείας μέσω PayPal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από τα ανώτατα συστήματα online ασφαλείας SSL. H πληρωμή μέσω PayPal επιφέρει μία επιπλέον χρέωση 3,40% + σταθερή χρέωση, που αντιστοιχεί στην προμήθεια του PayPal.

5. Πληρωμή με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Η κατάθεση/έμβασμα πραγματοποιείται σε ένα από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλέγετε κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό. Αποστείλετε άμεσα το ενημερωτικό κατάθεσης της παραγγελίας στο email orders@pharmakopolis.gr για την άμεση αποστολή της. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί για την κατάθεση του χρηματικού ποσού της παραγγελίας είναι οι εξής:

– Alpha Bank

IBAN: GR21 0140 3470 3470 0233 0002 501
Τραπεζικός Λογαριασμός: 347 0023 3000 2501
Δικαιούχος: Συστ. Φαρμακεία Λύγδα Μαρία-Νίκη – Λύγδα Ασπασία ΟΕ

– Τράπεζα Πειραιώς (Piraeus Bank)

IBAN: GR91 0171 4000 0064 0004 0030 310
Τραπεζικός Λογαριασμός: 640 0040 030 310
Δικαιούχος: Συστ. Φαρμακεία Λύγδα Μαρία-Νίκη – Λύγδα Ασπασία ΟΕ

– Εθνική Τράπεζα (NBG)

IBAN: GR17 0110 1810 0000 1810 0552 043
Τραπεζικός Λογαριασμός: 181/0055 2043
Δικαιούχος: Συστ. Φαρμακεία Λύγδα Μαρία-Νίκη – Λύγδα Ασπασία ΟΕ

 

Για την άμεση ενημέρωση της τραπεζικής κατάθεσης, καταθέστε το χρηματικό ποσό της παραγγελία σας απ’ ευθείας σε μία από της συνεργαζόμενες τράπεζές μας (Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα).

Για έμβασμα του ποσού της παραγγελία σας από άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη, τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το Pharmakopolis.gr. Για την εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει η εμφάνιση του ποσού της παραγγελία σας στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό μας.