Το Bush Essences είναι ένα σύστημα θεραπείας που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει για τον εαυτό του ή να συνταγογραφήσει για άλλους. Αν και τα ανθοϊάματα έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς πολιτισμούς εδώ και χιλιάδες χρόνια, τα Αυστραλιανά ανθοϊάματα καλύπτουν ανάγκες θεραπειών που βοηθούν τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα του 21ου αιώνα – σεξουαλικότητα, δεξιότητες επικοινωνίας και πνευματικότητα κ.α. Η απάντηση σε αυτή την ανάγκη (η οποία προέρχεται από τα φυτά της Αυστραλίας), έχει αναπτυχθεί και ερευνηθεί από τον Naturopath, τον Ian White, έναν Αυστραλό βοτανολόγο πέμπτης γενιάς.

Η Αυστραλία έχει τον παλαιότερο και τον υψηλότερο αριθμό ανθοφόρων φυτών στον κόσμο που επιδεικνύουν τεράστια ομορφιά και δύναμη. Επίσης η Αυστραλία είναι σχετικά αμόλυντη και μεταφυσικά έχει μια πολύ σοφή, παλιά ενέργεια.

Οι θεραπείες των Bush Flowers όχι μόνο βοηθούν στο να δώσει κανείς σαφήνεια στη ζωή του, αλλά και το θάρρος, τη δύναμη και τη δέσμευση να ακολουθήσει και να επιδιώξει τους στόχους και τα όνειρά του. Βοηθούν στην ανάπτυξη ενός υψηλότερου επιπέδου διαίσθησης, αυτοεκτίμησης, πνευματικότητας, δημιουργικότητας και διασκέδασης. Όσο περισσότερο χρησιμοποιούνται τα Ανθοϊάματα, τόσο πιο πιθανό είναι κάποιος να βιώσει μεγαλύτερη επίγνωση και ευτυχία στη ζωή του.

Pharmakopolis

newsletter-env

Μάθε πρώτος για τις προσφορές & τα νέα μας!

Κάνε τώρα εγγραφή στο newsletter και εξασφάλισε μοναδικές παροχές και εκπτώσεις!

Μην χάνεις χρόνο!

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους χρήσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.