Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ)

Πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Το Pharmakopolis.gr για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) δείχνει πόσο σοβαρά παίρνει ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον στο οποίο ζούμε και στους ανθρώπους με τους οποίους τη μοιραζόμαστε. Η πολιτική μας περιγράφει τα βήματα που λαμβάνουμε για να δείξουμε ποιες ευθύνες αναλαμβάνουμε και το πως ενεργούμε για να έχουμε θετικό αντίκτυπο, τόσο περιβαλλοντικά όσο και ηθικά. Είμαστε μια υπεύθυνη επιχείρηση, τηρώντας και διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής, επαγγελματισμού και ισότητας.

Μέσα από το μήνυμά μας ως ηλεκτρονικό φαρμακείο «Οι Ειδικοί Δίπλα Σου», προσπαθούμε προσηλωμένοι στις δραστηριότητες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και αφοσιωμένοι στην προσφορά μας στην Κοινωνία, το Περιβάλλον και τον Αθλητισμό!

Κοινωνία

Όσον αφορά την κοινωνία, η ομάδα του Pharmakopolis θεωρεί ότι με την συλλογική προσπάθεια και δράση, η ποιότητα ζωής ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη, μπορεί να καλυτερεύσει και αυτό αφορά όλους. Έτσι, υποστηρίζουμε το σπουδαίο έργο του οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», ως εθελοντές, παρέχοντας είτε προϊόντα είτε υπηρεσίες, σε περιόδους ανάγκης.

Επίσης, είμαστε δίπλα στον οργανισμό ‘’ActionAid’’, με την αναδοχή παιδιών αλλά και με την γενικότερη συνεισφορά κοινωνική και οικονομική.

Αθλητισμός

Το Pharmakopolis, είναι λάτρης του αθλητισμού και το αποδεικνύει! Συμμετέχουμε σε φιλανθρωπικούς μαραθωνίους και αθλητικές οργανώσεις, προσπαθώντας να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια των οργανωτών.

Παράλληλα, στηρίζουμε την αθλητική ομάδα L-Crew, στην οποία παρέχουμε συμπληρώματα διατροφής για τους αθλητές της, συνεισφέρουμε στην συμμετοχή της ομάδας σε παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ παράλληλα ενισχύουμε τον εξοπλισμό της για τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Περιβάλλον

Όλοι μας έχουμε ευθύνη απέναντι στην προστασία του πλανήτη και του περιβάλλοντός μας. Η περιβαλλοντική συνείδηση είναι πολύ σημαντική και για αυτό τον λόγο στον χώρο μας υπάρχουν κάδοι ανακυκλώσιμων υλικών, στηρίζοντας την αξία της ανακύκλωσης.

Το Pharmakopolis, ενισχύει την δράση του Πανελλήνιου Συλλόγου «Αγάπη για Ζωή», καθώς ανακυκλώνοντας πλαστικά καπάκια βοηθάμε στην ενίσχυση για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων ώστε να δωθούν δωρεάν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Επιπρόσθετα, προσπαθούμε να συμμετέχουμε σε περιβαλλοντικές δράσεις, όπως αναδασώσεις, δενδροφυτεύσεις, κ.α. Αγαπάμε την φύση και το αποδεικνύουμε έμπρακτα!